latroca.com | Nosaltres
Assessorament artístic de programacions escèniques, de públic infantil, familiar i jove. Disseny, coordinació i execució de projectes i programacions escèniques i culturals. Creació, dinamització i fidelització de públics en les arts escèniques. Mediació cultural en les arts escèniques.
La Troca, programació teatre, promocions artístiques, arts escèniques, Girona, teatre, teatre per nadons, teatre infantil, agents teatre, promoció teatral, distribució teatral, producció teatral, gestió de projectes teatrals, assessorament artístic, programació teatral, programacions escèniques, creació de públics, mediació cultural, gestió cultural, programació cultural, programació teatral.
198
page,page-id-198,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.1,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
La Troca Girona

La Troca va néixer el gener del 2003 amb l’objectiu de desenvolupar una nova iniciativa cultural a la demarcació de Girona, centrada principalment en la producció i distribució de les arts escèniques.

 

L’empresa ha anat evolucionant i els nostres objectius s’han adaptat a les necessitats reals del sector i el territori. En aquests 10 anys de vida, ens hem posicionat com a referent per a molts municipis a l’hora de triar els seus espectacles. S’han creat circuits i xarxes que han millorat les programacions locals i s’ha generat una creixent activitat teatral al nostre territori.

 

Al llarg d’aquesta primera etapa, a La Troca hem produït espectacles diversos, i per a tots els públics, que han omplert les sales de Catalunya i d’arreu. A més, ha sigut capdavantera oferint eines útils i àgils per a millorar la tasca dels programadors culturals i teatrals que buscaven propostes escèniques de qualitat per als seus equipaments.

 

Un cop consolidat tot aquest recorregut, actualment La Troca vol fer un pas més i es repta a aconseguir que més persones vagin al teatre, i que quan ho facin tinguin experiències significatives i enriquidores.